ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ BAN ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ MINER ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
Στο 01-12 18:19:24 οι ακόλουθοι στόλοι συναντήθηκαν στο πεδίο μάχης:
Έπιασε 3.135 μέταλλο, 283 κρύσταλλο και 5.470 δευτέριο.
Ο επιτιθέμενος έχασε συνολικά 54.000 μονάδες. Ο αμυνόμενος έχασε συνολικά 1.966.000 μονάδες. Σε αυτές τις συντεταγμένες τώρα αιωρούνται 405.900 μέταλλο και 183.900 κρύσταλλο. Η πιθανότητα δημιουργίας φεγγαριού είναι 5 %.
[center]ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ BAN ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ MINER ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
έτσι μπράβο αλλά ο μόνος που δεν πρέπει να φάει ΒΑΝ είσαι εσύ γιατί είσαι ο μόνος που ποστάρεις
όσο για την μάχη...αν είχε και λίγους πόρους κάτω θα ήταν ακόμα καλύτερα καλοφάγωτα ρε Χρήστο
???????? Επισκέπτης
Θέμα: ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΡΟΥΣ Δευ Ιαν 12, 2009 10:54 pm
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ . ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ FS ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΑΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΡΕΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ
teos_ef
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 03/01/2009